Projectzangers gezocht

Zangzaad bekent kleur. Jij ook?

Dit najaar vieren we ons 35-jarig jubileum met een dubbelconcert. Op zaterdagavond 16 en zondagmiddag 17 november treden we op in Forum Groningen. Onder de titel “Zangzaad bekent kleur” brengen we een afwisselend muzikaal programma met verrassende gastoptredens. Het wordt een lust voor oor én oog.

Projectzangers (m/v/x) gezocht

Voor dit grootse dubbelconcert zoeken we projectzangers (bas, bariton, tenor 1 en 2, ongeacht gender). Als projectzanger zing je een aantal nummers mee in het tweede deel van ons programma (na de pauze).

Je hoeft in principe geen noten te kunnen lezen. Onze dirigente Esther speelt en zingt alles voor. Daarnaast kan je thuis oefenen aan de hand van muziekbestanden. We zingen uit het hoofd en voeren ons programma uit met een (eenvoudige) staging.

Hoe werkt het?

Je kan instromen tot onze eerste repetitie na de zomervakantie, woensdag 5 september. Je repeteert dan om de week met ons. Als je voor die tijd wil kennismaken en de sfeer proeven, kan je op een woensdagavond bij een repetitie langskomen. We zingen tot woensdag 10 juli. Op zondagmiddag 14 juli hebben we een oefenmiddag. Dan kan je kennismaken met onze regisseur Desiree.

De totale kosten als projectzanger zijn € 100 (dit is inclusief kleding).

Interesse?

Wil je meer weten of heb je interesse? Stuur dan een mail naar secretaris@zangzaad.info.

Dit bericht was geplaatst op 21 juni 2024. Markeer de permalink als favoriet.