2012

Zaterdag 18 februari 
flyer_schuif2012Wederom onze jaarlijkse schuifdeurenavond. Voor de derde keer al weer in de Golden Arm. Het was weer een feestje.
Het thema van de avond was: “Medisch Centrum Zangzaad”. Na “de schuif” was het nog gezellig napraten en dansen met een groot deel van het publiek in het Jacobscafé van de Golden Arm

Muziektheater de Kanaalstreek speelt vrijdag 30 maart en zondag 1 april ‘De Tsaar en de Timmerman’ in Theater Geert Teis in Stadskanaal.
In totaal zijn bij de opvoering ongeveer 100 mensen betrokken, waaronder het 40 personen tellende orkest Bragi en Homomannenkoor Zangzaad.

Op 6 oktober zingt Zangzaad op straat in het kader van de Regenboogweek in de stad Groningen.
Lokaties: Op het Damsterplein, Flash Mob in centrum, kop Herestraat, De Beren (bij Jumbo en Aldi kop Korreweg), bij galerie MooiMan opening tentoonstelling “Gay and Muslim”

zz_25_jaar_logo_sandro_4x_700

4 versies van het jubileumlogo ontworpen door Sandro Kortekaas

Op zaterdag 13 oktober Zangzaad zingt om 16.30 uur op het straatfeest voor Golden Arm/ COC; dit in het kader van de Regenboogweek

Wie ontwerpt een logo voor het 25-jarige Zangzaad?
Het winnende logo was van Sandro Kortekaas van Galerie MooiMan

22 november 
Vanaf vandaag: Dr. G.E.E. de Breucker
Geert, van harte gefeliciteerd ! Wij zijn trots op jou !

img_2029_2_2x3

Wij zijn bijzonder trots op onze Geert de Breucker, tweede tenor bij Zangzaad. Geert verdedigde met overtuiging zijn proefschrift “De Babylonica van Berossos van Babylon”. Vanaf nu mag Geert dr. voor zijn naam zetten of docteur zoals zijn Belgische vriend hem gisteravond tijdens het feestelijk buffet noemde.

Kerstconcert Note d’or én Zangzaad in Café West End op 19 december
Beide koren zongen liedjes uit eigen repertoire. In beide koren waren er stukken gezongen met solisten. Drie eigenwijze wijzen uit het Oosten (Wiebren, Fred en Jur) zongen over hun bezoek aan de kribbe. Het lied Mr. Blue, heel mooi vertolkt door Evert en Marinus paste heel mooi in het programma. Als afsluiting zongen beide koren gezamenlijk een aantal Kerstliederen. Note d’or én Zangzaad konden genieten van de aandacht van de vele gasten die waren gekomen en andersom.
Kortom: een zeer geslaagde en sfeervolle avond.