Zangzaad zoekt Projectzangers

Doe jij mee met ons kerstwinterconcert?

Op zondagmiddag 18 december brengen we in Groningen een stemmig winterconcert in kerstsfeer. Hiervoor zoeken we projectzangers. Doe je mee?

 

Repertoire

Op ons concert brengen we een mix van stemmige liedjes en bekende en minder bekende christmas carols. We zingen zowel a capella als onder muzikale begeleiding. We zingen in de regel zonder partituur.

Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen. Onze dirigente Esther speelt en zingt alles voor en je kan thuis oefenen met muziekbestanden.

 

Repetities

We repeteren vanaf 31 augustus elke woensdag vanaf 20.00 uur in De Witte Schuit. Adres: Timpweg 3 in Groningen. Na afloop hebben we steeds een gezellige nazit.

Je kan van woensdag 31 augustus tot 12 oktober als projectzanger instromen. Het project sluit op zondag 18 december af met het concert.

 

Concert op 18 december

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 18 december in het Der Aa-Theater in Groningen. Dit is een sfeervolle zaal in het hartje van de stad. Aan dit concert werken ook de Donne Ostinate mee.

 

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95. In dit bedrag is inbegrepen repetities onder leiding van een professionele dirigent, partituren en geluidsbestanden. Houders van een Stadjerspas kunnen een beroep doen op het Volwassenfonds Groningen voor een vergoeding van de bijdrage.

 

Aanmelden

Je kan je aanmelden via secretaris@zangzaad.info. Bij je eerste repetitie doet onze dirigente Esther met jou een eenvoudige stemtest om te bepalen bij welke stemgroep je het best thuishoort. Je kan twee keer vrijblijvend meedoen en dan definitief beslissen.

 

Wil je nadien meer?

Als je dit project na afloop een leuke ervaring vindt en je wil meer… dat kan! In juni 2023 nemen we deel aan het Europese LGBTIQ+-korenfestival Various Voices in Bologna. Met meer dan 80 koren uit Europa en ook andere continenten

 

Dit bericht was geplaatst op 20 augustus 2022. Markeer de permalink als favoriet.